Mit første indlæg

Lær mig at kendeEt kort indlæg, hvor du kan lære mig og mine visioner at kende!

Så kom jeg sgu endelig i gang med at blogge!

Endnu en gang velkommen til fiskekutteren. Denne kutter er anbragt på det store hav, der kaldes 'World Wide Web'. Herfra vil jeg sejle den til forskellige destinationer, og jeg håber at få en masse forskellige om bord.


Hvis man hopper ombord, vil man få forelæsninger om alt fra trollingstænger til fiskehjul. Det er nemlig emner, som jeg ved en masse om. Faktisk ved jeg en hel masse om fiskeri generelt, så der er nok at tage fat på mig.


Jeg valgte at kalde min side for fiskekutteren, fordi jeg synes, det lød godt, samtidig med at det fortæller noget om sidens tema.


I det første indlæg kommer jeg ikke ikke til at dele ud af så mange guldkorn. I stedet får du en lille introduktion til mig og mine visioner.


Hvem er jeg?


Mit navn er Jakob Bertelsen, og jeg er en glad dreng bosiddende nær Limfjorden. Jeg holder meget af naturen, og det har jeg faktisk gjort altid. Da jeg mindre legede jeg altid udenfor, og jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg var barn nu og blev tvunget til at kigge på en iPad. Det ville aldrig. Har alt for meget energi til den slags.


Foruden naturen kan jeg rigtig godt lide kultur. Jeg holder særligt meget af at besøge billedmuseumer. Jeg kan også godt lide at bruge tid med mine venner og min familie, men hvem kan ikke det?


Min vision for siden er at blive den førende lystfiskerblogger. Så vidt jeg kan se, er der ikke rigtig nogen, der ejer feltet lige nu, så den kan jeg forhåbentlig sætte mig på!